За минулу добу на Донбасі 4 військових поранені, загиблих немає – Мотузяник

(©Shutterstock)

За минулу добу на Донбасі в результаті бойових дій були поранені 4 українських військових, загиблих немає, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що поранень військові зазнали біля Авдіївки.

За словами Мотузяника, на донецькому напрямку протягом минулої доби бойовики здійснили 7 обстрілів українських позицій, чотири з яких із застосуванням мінометів.

Речник АТО додав, що на луганському напрямку сепаратисти чотири рази порушували режим тиші, а на маріупольському напрямку спостерігається активізація дій бойовиків, зокрема, там було 22 обстріли позицій українських військових, в тому числі 4 рази з мінометів.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові увечері і вночі обстріляли з мінометів західну околицю Донецька, а також блокпост біля Ясинуватої на трасі Донецьк – Горлівка.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що українські військові сьогодні вранці обстріляли з мінометів позиції бойовиків в районі села Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».