У Маріуполі евакуюють 2 торгових центри через повідомлення про замінування

У Маріуполі Донецької області проводять евакуацію людей з двох торгово-розважальних центрів – «ПортCity» та «Обжора». Цю інформацію Радіо Свобода підтвердили у Головному управлінні Національної поліції Донецької області.

«З одного торгового центру евакуювали близько 2 тисяч людей, з іншого – близько 500», – повідомила Радіо Свобода прес-офіцер ГУ НП у Донецькій області Наталія Шиман.

«Сьогодні о 12.05 на пульт «102» надійшли відразу 2 повідомлення, що заміновано відразу 2 торгових центри у центральному районі Маріуполя. Співробітники поліції негайно направили туди всі необхідні сили і наразі перебувають на місці, застосовуючи всі необхідні заходи безпеки. На вказаних об’єктах працюють поліцейські та вибухотехніки. Проводиться евакуація співробітників та відвідувачів торгових центрів. Територію оточили, туди не пускають сторонніх перехожих», – зазначила Шиман.

Інформацію про замінування внесли до реєстру Маріупольського відділку поліції, після проведення перевірки їй буде дана правова оцінка, додали у Нацполіції Донецької області.