Лисенко каже про 4 поранених на Донбасі військових, дані про загибель Сліпака не підтверджує

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко у середу повідомляє про 4 поранених у зоні бойових дій військовослужбовців.

«За минулу добу в зоні проведення АТО загиблих українських військових немає, четверо отримали поранення», – зазначив він.

Андрій Лисенко не підтвердив інформацію про загибель у зоні бойових дій на сході України добровольця ДУК «Правий сектор», оперного співака Василя Сліпака. «Наразі перевіряється достовірність цієї інформації. Якщо цей факт підтвердиться, про це буде офіційно повідомлено», – зазначив Лисенко.

Загибель Василя Сліпака підтвердили у прес-службі ДУК «Правий сектор». Згідно з повідомленням на сайті ДУК, їхній боєць загинув від кулі снайпера. «Це сталося зранку 29 червня. Відбулася атака ворога, і правосекторівці давали відсіч. Сам же друг «Міф» (псевдо Василя Сліпака – ред.) «працював» за кулеметом. На жаль, ворожа куля калібру 12,7 міліметра, яку випустив снайпер з великокаліберної гвинтівки, влучила у воїна», – йдеться у повідомленні на сайті.

Також, за даними ДУК, у результаті цього бою ще двоє бійців отримали поранення.

ДУК «Правий сектор», на відміну від більшості добровольчих військових формувань, не увійшов до складу ані Збройних сил України, ані Нацгвардії.