В Одесі вітер повалив 35 дерев, частково зупинили рух трамваїв і тролейбусів

Ілюстраційне фото

В Одесі вітром повалено 35 дерев і 27 великих гілок, повідомляє міська рада.

За повідомленням, профільні служби мерії працюють у надзвичайному режимі, створені додаткові аварійні бригади для ліквідації наслідків

Двірники спільно з фахівцями комунального підприємства «Міські дороги» очищають дощоприймачі від листя і сміття. «Співробітники КП «Одесміськсвітло» та ПАТ «Одесоблэнерго» почали роботи з усунення падінь і обривів електромереж. На насосних станціях, які відкачують воду, чергують всі інженерно-технічні працівники», – повідомили в прес-службі міської ради.

За даними комунального підприємства «Одесміськелектротранс», внаслідок падіння дерев на трамвайні колії і проводи лінії контактної мережі зупинили чи скоротили рух деяких маршрутів трамваїв і тролейбусів.

Раніше в поліції Одеси повідомили, що дерево, яке впало від сильного вітру, смертельно травмувало 79-річну жінку. Переди цим повідомляли про падіння будівельного крана.

В Одесі й Одеській області на 12 жовтня оголошено штормове попередження. Вдень очікується сильний дощ, північно-східний вітер 19-24 метри за секунду, з поривами до 25-27 метрів за секунду.

За даними «Укргідрометцентру», на більшій частині території України через циклон із Балкан найближчими днями буде дощова, вітряна і холодна погода.