Саакашвілі нагадав про своє знайомство з Трампом

Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі (п) та американський політик Дональд Трамп, 2012 рік (архівне фото)

Голова Одеської облдержадміністрації, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі нагадав про своє знайомство з Дональдом Трампом, який веде перед у президентських перегонах у США.

Facebook-сторінка Саакашвілі тепер відкривається обкладинкою із його фотографією з Трампом, яку супроводжує такий текст: «Знайомий з ним понад 20 років, ми товаришуємо. Я це обережно передбачав. Сильна особистість з непередбачуваною політикою. Ми повинні бути обережні і організовані більше, ніж будь-коли».

У своєму іншому повідомленні Саакашвілі також процитував заяву Трампа, зроблену ним у 2012 році після поїздки до Тбілісі та Батумі: «Лідери великих країн їздять у Грузію вчитися у Саакашвілі, він один з найкращих світових лідерів і Грузія під його керівництвом процвітає».

У США завершилося голосування на виборах президента. Останніми закрилися виборчі дільниці у найвіддаленішому північному штаті Аляска. Це сталося о 8:00 за київським часом.

За результатами підрахунку голосів у штатах, які проголосували раніше, республіканський кандидат на посаду президента США Дональд Трамп наближається до перемоги. Станом на 8:55 за Києвом він має підтримку 264 виборників із необхідних 270.