За минулу добу на Донбасі 4 військових поранені – Мотузяник

(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасізагиблих серед українських військових немає, 4 військовослужбовців поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на Луганщині вчора підтримувані Росією бойовики обстрілювали позиції українських військових у Станиці Луганській, у Новозванівці.

На донецькому напрямку, за даними Мотузяника, були порушення режиму тиші у Луганському, Зайцеві та Новгородському, Авдіївці.

Речник АТО зазначив, що на маріупольському напрямку вчора з боку сепаратистів обстріли зафіксовані у Красногорівці, Мар’їнці, Новотроїцькому та Широкині.

В угрупованні «ЛНР» повідомили про чотири порушення режиму тиші українською стороною минулої доби. В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах минулої доби околиць Донецька, Ясинуватої та Горлівки.

Учасники Тристоронньої контактної групи неодноразово оголошували режим припинення вогню на Донбасі. Проте сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.