Штаб: за добу у зоні бойових дій двоє українських військових поранені

Шеврон на формі українського військового

За добу у зоні бойових дій на сході України двоє українських військових були поранені. Про це в суботу вранці повідомляє прес-центр української воєнної операції.

Українські військові заявляють про 41 випадок порушення «режиму тиші» з боку проросійських бойовиків, зокрема – з озброєння великого калібру.

Зокрема, за даними українських військових, їхні позиції біля Мар’їнки обстріляли з танків, мінометів великого калібру і кулеметів. Обстріли зі зброї великого калібру по позиціях українських військових бойовики відкривали також біля Троїцького, Пісків, Авдіївки (Донеччина) та біля Кримського (Луганщина), мовиться у ранковому зведенні штабу.

«Аби придушити вогневу активність ворога під час обстрілу позицій поруч населеного пункту Жовте, наші військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї», – повідомили у штабі.

Угруповання «ЛНР» у суботу заявляє про три випадки порушення режиму припинення вогню з боку українських військових. Угруповання «ДНР» поки не оприлюднило своє зведення за минулу добу.