PR-директор: Джамалу не пустили на червону доріжку під час церемонії відкриття «Євробачення»

Джамала

PR-директор Джамали Денис Козловський заявляє, що під час офіційної церемонії відкриття міжнародного конкурсу «Євробачення-2017» співачку не пустили на червону доріжку.

«Джамалі заборонили йти на червону доріжку. Дивно, чи не правда, що переможцю попереднього року, який привіз Євробачення в Україну, забороняють там з’являтися. У результаті не сфотографувався там тільки ледачий. До речі, у Стокгольмі Манс Зелмерлев зустрічав усі делегації саме на червоній доріжці. «Такий регламент нашого конкурсу», – пояснив режисер червоної доріжки в Україні. Ми дуже поважаємо правила, тому послухалися і не пішли», – написав Козловський на своїй сторінці в Facebook.

«На церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали – кордони поліції, нацгвардія, УДО охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися, але пропустити не могли. Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, простої інструкції ... нічого», – зазначив він, додавши, що пізніше з’ясувалося, що команда переможниці минулорічного конурку отримала мінімальний допуск до території проведення конкурсу в Києві.

Організатори конкурсу наразі не коментували це повідомлення Козловського.

7 травня у Києві відбулася офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017». У заході брали участь делегації 42 країн-учасниць пісенного конкурсу. Джамала також брала участь у заході.

Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня на офіційній сцені «Євробачення-2017» у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Україну цього року на «Євробаченні» представлятиме гурт О. Тorvald із піснею Time.

НА ТЕМУ «ЄВРОБАЧЕННЯ-2017»:

Your browser doesn’t support HTML5

Репетиція пісні «Time» українського гурту O.Torvald напередодні відкриття Євробачення (відео)

(Репетиція пісні «Time» українського гурту O.Torvald напередодні відкриття Євробачення)

(Офіційне відео пісні Time гурту О.Тorvald, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2017»)

У проморолику «Євробачення-2017» показали український Крим

Фоторепортаж: У столиці відкрилася фан-зона «Євробачення» – Eurovision Village