Життя у Сочі, на Бакинській вулиці

Сочі, вулиця Бакинська – після того, як частину будинків знесли, а частину вулиці перекрив зсув унаслідок незаконного звалища вище на схилі пагорба. Із вулиці видно Центральний стадіон Сочі.

27-річний Дмитро Абжан показує місце вище від його будинку, де вантажівки з олімпійського будівництва звалювали сміття, котре й виклало зсув.

Зсув на Бакинській вулиці. Ліворуч – руїни від старих будинків, які знесла влада за два місяці до Олімпіади. Праворуч – старі напіврозвалені хати, в яких іще живуть кілька родин.

Старий будинок, де Дмитро Абжан виріс, тепер підтримують тимчасові бетонні блоки. Сім’я вже перебралася в новий будинок, що стоїть поруч, коли стався зсув. Абжан боїться за своїх дітей, якщо дім раптом впаде, коли ті гратимуться біля нього.

Старий дім Абжана. У нього два будинки – тепер обидва зруйновані.

Дмитро Абжан їде на своєму таксі по дорозі, яка небезпечно репнула від зсуву через незаконне скидання будівельного сміття.

75-річна Поліна Калайджан живе по сусідству з Абжаном на Бакинській вулиці Сочі. Вона каже, що її дім повільно сповзає зі схилу і його щоразу заливають дощі.

Поліна Калайджан зі своїм чоловіком у дворі будинку, що сповзає.

Покинутий будинок на Бакинській, який почали будувати до зсуву.