Доступність посилання

ТОП новини

5 парламентарів і заступник глави Секретаріату Безсмертний вирішили вийти із «Народного Союзу «Наша Україна»


Член Політичної ради партії «НСНУ», заступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний, голова Центральної контрольно-ревізійної комісії партії Михайло Полянич, заступник голови партії Ігор Кріль, член Президії НСНУ Віктор Тополов, член Політради партії Оксана Білозір та член Політради партії Василь Петьовка сьогодні оголосили про свій вихід з «Народного Союзу «Наша Україна». Політики стверджують, що є кілька вагомих причин, які спонукали їх зробити такий крок. Раніше про вихід із партії «Народний Союз Наша Україна» повідомив глава Секретаріату Президента Віктор Балога.


Член Політичної ради партії «Народний Союз «Наша Україна», заступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний, голова Центральної контрольно-ревізійної комісії партії, народний депутат Михайло Полянич, заступник голови партії, народний депутат Ігор Кріль, член Президії НСНУ, народний депутат Віктор Тополов, член Політради партії, народний депутат Оксана Білозір та член Політради партії, народний депутат Василь Петьовка сьогодні оголосили про свій вихід з «Народного Союзу «Наша Україна».

Свою позицію вони виклали у спільній заяві, розміщеній на сайті razom.org.ua.

Політики стверджують, що є кілька вагомих причин, які спонукали їх зробити такий крок.

«Насамперед, це серйозні, незворотні негативні тенденції в розвитку партії як в центрі, так і, що важливіше, на місцях. Дехто з керівництва партії вже грає за власною партитурою, виходячи з особистих інтересів, а це немає нічого спільного з відповідальністю, плюралізмом і нормами демократії», – йдеться зокрема в заяві.

За словами підписантів, найголовніше – це те, що «ми втратили переконаність, що на ключових позиціях у керівництві партії зараз перебувають люди, віддані Президенту. Нам нічого робити в компанії тих, хто змінив орієнтацію».

«Залишаючи лави «Народного Союзу Наша Україна», щиро бажаємо всім членам партії повернутися до своїх ціннісних та ідейних витоків. Сподіваємося, що партія здатна очиститися від іржі кон’юнктурщини, подвійних стандартів і неправди», – наголошують колишні члени НСНУ.

Раніше про вихід із партії «Народний Союз Наша Україна» повідомив глава Секретаріату Президента Віктор Балога.

Матеріали до теми:

• Чи створить Віктор Балога ще одну пропрезидентську партію?
XS
SM
MD
LG