Доступність посилання

ТОП новини

Роман Зварич: Депутати, якi вийшли з «Нашої України», складуть свої повноваження


Представник «Нашої України – Народної самооборони» Роман Зварич переконаний, що на цьому наполягатиме керiвництво фракцiї. Зварич не виключив, що депутати вийшли з партії для того, щоб об’єднатися з фракцiєю Партiї регiонiв у парламентi. У «Нашій України» назвали вихід 6 партійців з її складу ганьбою, однак заявили, що ця обставина не загрожує розвалом коаліції. Вчора про вихід із «Нашої України» заявили депутати Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір, Василь Петьовка й заступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний. Перед цим з «Народного Союзу «Наша Україна» вийшов голова президентського Секретаріату Віктор Балога.


Представник «Нашої України – Народної самооборони» Роман Зварич переконаний, що на цьому наполягатиме керiвництво фракцiї.

Зварич не виключив, що депутати вийшли з партії для того, щоб об’єднатися з фракцiєю Партiї регiонiв у парламентi.

У «Нашій України» назвали вихід 6 партійців з її складу ганьбою, однак заявили, що ця обставина не загрожує розвалом коаліції.

Вчора про вихід із «Нашої України» заявили депутати Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір, Василь Петьовка й заступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний.

Перед цим з «Народного Союзу «Наша Україна» вийшов голова президентського Секретаріату Віктор Балога.

Матеріали до теми:

• «Наша Україна» – Балога – 6 партійців = ? • 5 парламентарів і заступник глави Секретаріату Безсмертний вирішили вийти із «Народного Союзу «Наша Україна» • Чи створить Віктор Балога ще одну пропрезидентську партію?
XS
SM
MD
LG