Доступність посилання

ТОП новини

Сіверськодонецьк отримав від Партії регіонів 5 мільйонів гривень на ремонт культурних та спортивних закладів міста


Серед об’єктів, на ремонт яких надані кошти, – і Льодовий палац, у якому має відбутися з’їзд депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів.

Серед об’єктів, на ремонт яких надані кошти, – і Льодовий палац, у якому має відбутися з’їзд депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів, повідомив начальник Управління внутрішньої політики Сіверськодонецької міської ради Андрій Бодров.

Як сказав він агентству УНІАН, надання благодійної допомоги місту було однією з домовленостей сіверськодонецького міського голови Володимира Грицишина з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем під час обговорення теми проведення у місті 1 березня зустрічі 120 народних депутатів-«регіоналів» із виборцями та депутатами всіх рівнів, або так званого другого Сіверськодонецького з’їзду.

Раніше мер Сіверськодонецька виступав проти проведення цього з’їзду в місті. За деякими повідомленнями преси, він був готовий погодитися з ним у тому разі, якщо за оренду Льодового палацу заплатять 1 мільйон доларів, тобто якраз близько 5 мільйонів гривень.

На цьому з’їзді пропонується обговорити п’ять тем: про «порушення прав місцевого і регіонального самоврядування»; про «системні порушення прав російськомовних громадян України»; про «фальсифікації і перегляд історичного минулого України»; про «позаблоковий статус, проголошений при створенні незалежної держави Україна», і про ставлення до НАТО; та про роль і місце «канонічної православної церкви» в житті суспільства.

На схожому з’їзді в цьому ж місті Луганської області в 2004 році лунали сепаратистські й антиукраїнські заклики.
XS
SM
MD
LG