Доступність посилання

ТОП новини

Іноземці хвалять Україну в кулуарах Форуму «Європа – Україна»


Сьогодні в рамках міжнародного форуму відбулися неформальні зустрічі українських урядовців та їхніх закордонних партнерів. Сьогодні в Києві триває другий і останній день міжнародного Форуму «Європа – Україна».

Сьогодні в рамках міжнародного форуму відбулися неформальні зустрічі українських урядовців та їхніх закордонних партнерів.

Віце-прем’єри України і Грузії Григорій Немиря та Ґіорґі Барамідзе, за офіційним повідомленням, обговорили питання двосторонньої співпраці, а також обмінялися досвідом євроінтеграції.

За словами Барамідзе, Україна є зразком для Грузії у впровадженні демократичних реформ.

А Йоран Леннмаркер, президент Парламентської Фсамблеї ОБСЄ, у своєму виступі перед журналістами заявив, що Україна відіграє важливу роль для країн Східної Європи, Чорноморського регіону і також, що, на думку Леннмаркера, важливо, для країн – учасниць СНД.

За його словами, йдеться про створення демократичного громадянського суспільства і проведення так званої домашньої роботи – необхідних економічних і політичних реформ.

Сьогодні в Києві триває другий і останній день міжнародного Форуму «Європа – Україна».

Це новий проект, що є частиною польського Економічного форуму, який відбувається щороку в польському місті Криниця.

Перше зібрання Форуму «Європа – Україна» відбулося минулого року в польському Вроцлаві.

Цьогоріч до Києва з’їхалися понад 450 учасників і гостей – керівники держав, представники Євросоюзу, представники бізнесу, політичних партій, наукових центрів, неурядових організацій, засобів інформації.
XS
SM
MD
LG