Доступність посилання

ТОП новини

Забезпечити найкращі умови для інвесторів, які допомагатимуть Україні в підготовці до Євро-2012, обіцяє Євген Червоненко


В інтерв’ю Радіо Свобода голова Національного агентства з підготовки чемпіонату Європи з футболу заявив: «Увесь перелік інвестиційних проектів, які маємо здійснити, уперше в історії не лежатиме на столі у чиновника, а буде на сайті нашого Агентства. Ми будемо оберігати інвесторів від бюрократів...»

В інтерв’ю Радіо Свобода голова Національного агентства з підготовки чемпіонату Європи з футболу заявив: «Увесь перелік інвестиційних проектів, які маємо здійснити, уперше в історії не лежатиме на столі у чиновника, а буде на сайті нашого Агентства. Ми будемо оберігати інвесторів від бюрократів. Адже ЄВРО – це потужний інвестиційний проект, завдяки якому український ринок стане складовою ринку європейського, і відповідно покращиться якість життя українців. Ми будемо переконувати співгромадян, що цей проект розрахований на те, щоб наші діти жили у багатшій державі».

Цього місяця Кабмін затвердив Державну програму підготовки до Євро-2012. Передбачається, що 80 відсотків бюджету програми буде фінансуватися за рахунок приватних інвестицій. Підготовку і проведення Чемпіонату оцінюють у 120-130 мільярдів гривень.
XS
SM
MD
LG