Доступність посилання

ТОП новини

У Росії сьогодні останній день агітації перед президентськими виборами


У телезверненні лідер країни Володимир Путін закликав громадян зробити виважений вибір під час голосування, що відбудеться післязавтра. Голова Центральної виборчої комісії Росії Володимир Чуров заявив, що спостерігачам надали рекордну кількість дільниць для роботи. «Це унікальна подія. Ніколи раніше на виборах у Російській Федерації не відкривали так багато майданчиків для роботи журналістів, міжнародних спостерігачів, представників громадського суспільства і політичних партій. Уперше в нас акредитувались понад 2 тисячі російських та закордонних журналістів», – зазначив Володимир Чуров. Західні держави вважають результати виборів відомими заздалегідь, оскільки опитування громадської думки свідчать про велику підтримку першого віце-прем’єра Дмитра Медведєва. Правозахисники і деякі спостерігачі за виборами стверджують, що державний контроль ЗМІ допоміг популяризувати кандидата від владної партії «Єдина Росія». Більшість західних спостерігачів бойкотують голосування.

У телезверненні лідер країни Володимир Путін закликав громадян зробити виважений вибір під час голосування, що відбудеться післязавтра.

Голова Центральної виборчої комісії Росії Володимир Чуров заявив, що спостерігачам надали рекордну кількість дільниць для роботи.

«Це унікальна подія. Ніколи раніше на виборах у Російській Федерації не відкривали так багато майданчиків для роботи журналістів, міжнародних спостерігачів, представників громадського суспільства і політичних партій. Уперше в нас акредитувались понад 2 тисячі російських та закордонних журналістів», – зазначив Володимир Чуров.

Західні держави вважають результати виборів відомими заздалегідь, оскільки опитування громадської думки свідчать про велику підтримку першого віце-прем’єра Дмитра Медведєва.

Правозахисники і деякі спостерігачі за виборами стверджують, що державний контроль ЗМІ допоміг популяризувати кандидата від владної партії «Єдина Росія».

Більшість західних спостерігачів бойкотують голосування.
XS
SM
MD
LG