Доступність посилання

ТОП новини

Новостворена партія «Єдиний центр» – це пропрезидентська сила, заявляє її голова Ігор Кріль


Ця партія хоче об’єднати патріотів із різних регіонів України і будуватиметься «знизу догори».

Ця партія хоче об’єднати патріотів із різних регіонів України і будуватиметься «знизу догори».

«Ми – партія Президента України Віктора Ющенка. Ми підтримуємо його дії і забезпечуємо виконання його програми та намірів. «Єдиний Центр» забезпечить можливість звільнення від гіпнозу пустих обіцянок та забезпечить реальну опору народові України. Ми будемо робити все, щоб бути Президентові надійною опорою. Ми повинні помагати Президентові, оскільки, як говорили мої колеги, він на сьогоднішній день, на нашу точку зору, є найбільш моральна і чесна людина на олімпі української політики», – заявив голова новоствореної партії.

За словами Ігоря Кріля, голова Секретаріату Президента Віктор Балога до «Єдиного центру» не входить.

Вчора новостворена партія провела у Києві установчий з’їзд. До неї, зокрема, ввійшли народні депутати від НУНС Оксана Білозір, Ігор Кріль, Леся Оробець, Михайло Полянчич, Віктор Тополов, а також голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Сіленков.

Нещодавно всі вони вийшли з партії «Народний Союз Наша Україна» разом із главою Секретаріату Президента Віктором Балогою. Після цього в ЗМІ з''явилася інформація про наміри Балоги створити нову пропредизентську політичну силу.
XS
SM
MD
LG