Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі святкують «Гуморину»


Петро Каландирець Одеса, 1 квітня 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Перше квітня — «національне» свято одеситів. Вони вже 35 раз поспіль святкують улюблене щорічне свято — «Гуморина». Взяти участь у святкових заходах одеситам і численним гостям міста не завадив навіть дощ.

Похмуре небо не завадило святу
Зранку Думська площа Одеси була переповнена любителями жартів і охочими відсвяткувати 1 квітня належно і урочисто. Цей день в Одесі був оголошений вихідним.

Одеситів, які прийшли на Думську площу, привітав міський голова Едуард Гурвіц зі своєю родиною. Потім мер взяв участь і у театралізованому шоу «Одеса забиває перший гол в чемпіонаті Європи Євро-2012».

І у футбол на Потьомкінських пограли...
Після цього Потьомкінські сходи перетворилися на справжній футбольний майданчик. Учасники молодіжної збірної і всі охочі грали в футбол. М’ячів вистачило всім. Їх було 2012. Але і на цьому свято не закінчилося. Його продовженням стала програма «Карооке біля Дюка».

Настрій у всіх присутніх на «Гуморині» чудовий.

І гуморески порозповідали...
– Мені здається, що свято триває нормально, але погода підвела. Людину, в якої все добре з гумором, це не злякає. Будемо чекати, що буде далі – на галаконцерті і карнавалі.

– Так, дуже весело. Дуже велика енергія і запал. Все супер. Мені здається, що люди не звертають увагу на погоду, веселяться і все у них класно.

– Моя особиста думка, що «Гуморина» – більше свято для гостей міста, ніж для самих одеситів. Одесити жартують 365 днів на рік. «Гуморина» вдала.


Святкові заходи в рамках «Гуморини» тривали у всіх районах міста.

Чимало глядачів зібрало свято «Українська гуморинка».
XS
SM
MD
LG