Доступність посилання

ТОП новини

Президент США у суботу прибув до Росії на зустріч з президентом Володимиром Путіним у Сочі


Як зазначив радник російського президента Сергій Пріходько, Джордж Буш та Володимир Путін від 2001 року провели уже 23 зустрічі в рамках двосторонніх чи багатосторонніх переговорів.

Джордж Буш має також зустрітися і з майбутнім обраним президентом Росії Дмитром Медведєвим.

Як зазначив радник російського президента Сергій Пріходько, Джордж Буш та Володимир Путін від 2001 року провели уже 23 зустрічі в рамках двосторонніх чи багатосторонніх переговорів. За словами Пріходька це ймовірно буде їхня остання зустріч як глав держав.

Президент США прибув до Сочі із Загреба. Раніше він взяв участь у саміті НАТО у Бухаресті.

У четвер союз НАТО пообіцяв Україні і Грузії посилену співпрацю для подальшого приєднання до Плану дій для членства, а також саме майбутнє членство. Північноатлантичний союз також підтримав план США розмістити у Польщі та Чехії елементи системи протиракетної оборони.

Росія досі категорично протестувала проти обох ініціатив.

Матеріали до теми:

•&nbsp Володимир Путін на саміті НАТО: «піррова перемога» чи «дембельський акорд»? •&nbsp Буш і Путін готуються до останньої зустрічі як президенти •&nbsp Переговори НАТО з президентом Росії завершились «позитивно, але без прогресу»; Путін каже, що задоволений, попри наявні розбіжності •&nbsp НАТО пообіцяла Україні майбутнє членство завдяки президентові Польщі – міністр закордонних справ Чехії в інтерв’ю Радіо Свобода •&nbsp Віктор Ющенко переконаний, що в грудні НАТО ухвалить План дій для членства для України

•&nbsp Саміт НАТО в Бухаресті: фотогалерея
XS
SM
MD
LG