Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів домагатиметься звіту уряду в парламенті щодо планів зниження інфляції


У цьогорічному держбюджеті рівень інфляції закладений у межах 10%. За останній квартал цього року інфляція вже сягнула 9,7%.

Про це сьогодні оголосив член фракції Партії регіонів Анатолій Кінах, який є міністром промислової політики тіньового «опозиційного уряду».

Крім того, «регіонали» вимагатимуть негайного перегляду держбюджету-2008 у бік політики розвитку, заявив Кінах.

«Ми хотіли б розглядати це паралельно з державною програмою приватизації, бо спроба спрямувати ресурс від приватизації стратегічних підприємств тільки на споживання ще більш підвищує інфляційні показники з відповідними негативними наслідками для громадян. По суті, я вимушений констатувати, що соціально-економічна політика України і державний бюджет замість вирішення стратегічних питань перетворилися на політико-комерційний проект фінансування перших етапів кампанії виборів Президента України», – сказав він.

Звітуючи про 100 днів діяльності свого уряду минулого місяця, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що антиінфляційні заходи Кабміну наразі не приносять очікуваних результатів, але врегулюють ситуацію з цінами протягом півроку.

У цьогорічному держбюджеті рівень інфляції закладений у межах 10%. За останній квартал цього року інфляція вже сягнула 9,7%.
XS
SM
MD
LG