Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко вважає, що демократична коаліція далі працює, і не збирається в відставку з посади прем’єра


Голова уряду пообіцяла, що ніколи в житті не «грюкне дверима» й не кине своєї справи, які б політичні обставини не примушували її це робити – за її словами, вона знає, що «передати цю справу нема кому». Юлія Тимошенко відхилила припущення, що вона з Президентом уже не в одній команді, а по різні боки барикад. Прем’єр-міністр заявила, що буде йти шляхом до пошуку порозуміння в таких справах. При цьому Тимошенко в інтерв’ю телеканалові «Інтер» висловила думку, що повноваження Президента і уряду треба розмежувати, внісши для цього невідкладно зміни до Конституції, щоб припинити хаос у політикумі. Прем’єр також висловила впевненість, що вже до кінця року буде ухвалено такі зміни до Конституції, які дадуть «повний баланс і спокій». А до середини літа, вважає вона, в Україні не буде інфляції.

Голова уряду пообіцяла, що ніколи в житті не «грюкне дверима» й не кине своєї справи, які б політичні обставини не примушували її це робити – за її словами, вона знає, що «передати цю справу нема кому».

У Президента свої повноваження, у прем’єра – свої, відповіла вона на питання про останні суперечки, зокрема, навколо питань приватизації і Фонду держмайна.

Юлія Тимошенко відхилила припущення, що вона з Президентом уже не в одній команді, а по різні боки барикад.

Прем’єр-міністр заявила, що буде йти шляхом до пошуку порозуміння в таких справах.

При цьому Тимошенко в інтерв’ю телеканалові «Інтер» у неділю ввечері висловила думку, що повноваження Президента і уряду треба розмежувати, внісши для цього невідкладно зміни до Конституції, щоб припинити хаос у політикумі.

За її словами, попередні зміни 2004 року повністю розбалансували розподіл повноважень між Президентом, прем’єром і політичними силами.

Прем’єр також висловила впевненість, що вже до кінця року буде ухвалено такі зміни до Конституції, які дадуть «повний баланс і спокій».

А до середини літа, вважає вона, в Україні не буде інфляції.

Тимошенко, крім того, припустила, що зможе суміщувати посаду голови уряду з роботою депутатом Київської міської ради.

Юлія Тимошенко, яка на дострокових виборах Київради сама очолює список блоку свого імені, додала, що законодавство дозволяє суміщувати депутатство в місцевих радах із будь-якою посадою.
XS
SM
MD
LG