Доступність посилання

ТОП новини

Ксенія Ляпіна: Голова Фонду держмайна в обмін на закон про Кабінет Міністрів


Таку пропозицію представниця «Нашої України – Народної самооборони» висловила в інтерв’ю Радіо Свобода. «Це не питання навіть просто позиції Президента, це питання коаліційної угоди. Спочатку потрібно проголосувати дружно разом коаліційною командою зміни до закону про Кабмін. І, власне, тоді ми спільно в законний спосіб проголосуємо зміни щодо керівництва Фонду. І це дозволить в законний спосіб нормально проводити приватизацію», – вважає представниця НУНС. Представники ж Блоку Юлії Тимошенко заявляють, що уряд не йтиме на компроміси у питанні Фонду держмайна.


Таку пропозицію представниця «Нашої України – Народної самооборони» висловила в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Це не питання навіть просто позиції Президента, це питання коаліційної угоди. Спочатку потрібно проголосувати дружно разом коаліційною командою зміни до закону про Кабмін. І, власне, тоді ми спільно в законний спосіб проголосуємо зміни щодо керівництва Фонду. І це дозволить в законний спосіб нормально проводити приватизацію», – вважає представниця НУНС.

Представники ж Блоку Юлії Тимошенко заявляють, що уряд не йтиме на компроміси у питанні Фонду держмайна.

Один із них, Геннадій Задирко, в інтерв’ю Радіо Свобода сказав: «Майже чотири місяці ми йшли назустріч, але назустріч жодного кроку не зробив ні Президент, ні Секретаріат Президента. Насправді кожен повинен займатися тим, чим він повинен займатися: уряд – економікою, а Президент повинен займатися тим, що передбачає Конституція».

Минулої п’ятниці Юлія Тимошенко заявила про представлення виконувача обов’язків голови Фонду держмайна Андрія Портнова. Президент своїм указом призупинив дію розпорядження уряду про зміну керівництва Фонду. А Тимошенко доручила Портнову не виконувати укази голови держави.

Матеріали до теми:

• Фонд держмайна як пік президентсько-прем’єрського протистояння • Генпрокуратура опротестувала розпорядження Кабміну щодо Фонду держмайна і Одеського припортового заводу • Президент Віктор Ющенко знову призупинив зміну керівництва Фонду держмайна • Дії Окружного адміністративного суду Києва щодо зупинки указів Президента не ґрунтуються на законі – Руслан Кирилюк • Андрій Портнов: Указ Президента щодо кадрових змін у Фонді держмайна не відповідає його конституційним повноваженням • Президент знову призупинив приватизацію Одеського припортового заводу • Валентина Семенюк заявила про «рейдерську атаку» на Фонд держмайна
XS
SM
MD
LG