Доступність посилання

ТОП новини

Кримінальних справ проти нового керівництва Фонду держмайна не порушували


Про це повідомили виконувач обов’язків голови Служби безпеки Валентин Наливайченко і генеральний прокурор Олександр Медведько сьогодні у Секретаріаті Президента.

Про це повідомили виконувач обов’язків голови Служби безпеки Валентин Наливайченко і генеральний прокурор Олександр Медведько сьогодні у Секретаріаті Президента.

Зокрема, керівник СБУ заявив, що зараз триває службова перевірка щодо призначення Андрія Портнова виконувачем обов’язків голови Фонду держмайна.

«Я спростовую будь-яку інформацію, що Служба безпеки порушує або порушила будь-які кримінальні справи, в тому числі і проти громадянина України Портнова. Спочатку, відповідно до законодавства, всі громадяни у нас мають права. Іде з’ясування всіх обставин, перевірка в рамках службового розслідування», – повідомив Наливайченко.

Водночас генеральний прокурор Олександр Медведько зауважив, що Генпрокуратура перевіряє заяву Валентини Семенюк про незаконне виготовлення печатки Фонду держмайна.

Кабмін усунув Валентину Семенюк від виконання обов’язків голови Фонду держмайна у зв’язку з проведенням службового розслідування і призначив виконувачем обов’язків голови Фонду бютівця Андрія Портнова. Однак Президент своїми указами зупинив дію розпоряджень уряду. Але уряд не погодився з цими указами.

Наразі Валентина Семенюк виконує свої обов’язки в самому приміщенні Фонду держмайна, а призначений урядом Андрій Портнов віддає розпорядження щодо приватизації об’єктів у приміщенні уряду.

Днями повідомляли, що Портнов розпорядився завіряти свій підпис на документах від імені Фонду держмайна печаткою Кабінету Міністрів, а не Фонду.
XS
SM
MD
LG