Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко: Рудольф Джуліані приїхав не агітувати за мене, а запропонувати реформи для Києва


Про це кандидат на посаду Київського міського голови Віталій Кличко заявив на прес-конференції в Києві. «Екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані приїхав на моє запрошення запропонувати низку реформ, які необхідні Києву… Він не закликає голосувати за Віталія Кличка, він пропонує реформи», – сказав кандидат у мери.

Про це кандидат на посаду Київського міського голови Віталій Кличко заявив на прес-конференції в Києві.

«Екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані приїхав на моє запрошення запропонувати низку реформ, які необхідні Києву… Він не закликає голосувати за Віталія Кличка, він пропонує реформи», – сказав кандидат у мери.

У свою чергу, відповідаючи на запитання про готовність у разі перемоги Віталія Кличка на виборах сприяти припливу інвестицій до Києва, Рудольф Джуліані сказав: «Хто б не виграв, чи пан Кличко, чи інший кандидат, необхідно займатися просуванням інвестицій до Києва».

На думку екс-мера Нью-Йорка, єдиною перешкодою на шляху до залучення інвестицій може стати корупція.

Колишній мер Нью-Йорка погодився стати радником кандидата в мери Києва Віталія Кличка. Очікується, що Рудольф Джуліані та його команда допоможуть Віталію Кличку інноваційними технологіями вирішити дорожньо-транспортні проблеми, оновити інженерні комунікації, покращити системи управління містом.

Рудольф Джуліані є одним із найуспішніших мерів у США. Він має досвід запровадження курсу на стрімке економічне зростання Нью-Йорка й ефективне відновлення міста після терористичного нападу 11 вересня 2001 року.
XS
SM
MD
LG