Доступність посилання

ТОП новини

Головний комуніст України заявляє, що вже є «реальна надія» ухвалення нової Конституції країни


Народний депутат України, лідер фракції комуністів у Верховній Раді Петро Симоненко заявив про це в Донецьку. «І реальна надія є, і є проект», – сказав П. Симоненко. «Проект нової Конституції підготовлено, я можу вам сказати по секрету, що проект цей є», – додав він.


Народний депутат України, лідер фракції комуністів у Верховній Раді Петро Симоненко заявив про це в Донецьку.

«І реальна надія є, і є проект», – сказав П. Симоненко. «Проект нової Конституції підготовлено, я можу вам сказати по секрету, що проект цей є», – додав він.

При цьому лідер КПУ зазначив, що для прийняття нової Конституції необхідні спільні зусилля представників «великого капіталу». «Якщо нам вдасться, оскільки ми це все робимо сьогодні, об''єднати інтереси великого бізнесу, великого капіталу для прийняття цієї Конституції, це буде дуже серйозний крок вперед», – сказав він.

За словами лідера комуністів, це буде «серйозний крок до того, щоб ми, врешті-решт, почали говорити реально про демократію й реалізацію поняття демократії». «Але зараз знову проблема – то «регіонали» затримують, то у «бютівців» там проблема. І ось вони спекулюють, грають», – дорікнув народний депутат.

Водночас, П. Симоненко уточнив, що він має на увазі, коли говорить про національний капітал. «Я комуніст, я розумію, про що я говорю: я говорю про робочі місця громадян України. Національний капітал – це наші майнові комплекси», – сказав він.

Кажучи про можливі терміни голосування за нову Конституцю, П. Симоненко висловився за швидке її ухвалення, назвавши при цьому й конкретну дату: «До 30 вересня треба прийняти нову Конституцію», – сказав він. «Інакше тоді почнуться чергові катаклізми», – пояснив лідер КПУ.
XS
SM
MD
LG