Доступність посилання

ТОП новини

Створення Каспійсько-Чорноморсько-Балтійського енергетичного простору – у центрі уваги Міжнародного енергетичного форуму


Форум розпочинається сьогодні в Києві. Ідея проводити подібні Форуми належить Президентам України, Польщі, Литви та Азербайджану. Київ – третє після Кракова і Вільнюса місто, яке приймає такий захід.

Форум розпочинається сьогодні в Києві.

Напередодні голова Департаменту економічного співробітництва МЗС України Сергій Корсунський поінформував про його завдання: «Форум присвячений питанням реалізації конкретних інфраструктурних проектів у нашому регіоні. Я маю на увазі енерготранзитний простір – Каспійсько-Чорноморсько-Балтійський. Ми очікуємо, що Президенти України та Азербайджану разом відкриють цей Форум, а далі відбудуться презентації ключових для України і для регіону проектів, які мали би зацікавити іноземних учасників цього саміту – наших партнерів з енергетичних компаній і фінансових структур».

Ідея проводити подібні Форуми належить Президентам України, Польщі, Литви та Азербайджану. Київ – третє після Кракова і Вільнюса місто, яке приймає такий захід, нагадав Сергій Корсунський.
XS
SM
MD
LG