Доступність посилання

ТОП новини

«Єдиний Центр» «так просто з демократичної коаліції не вийде» – Кріль


Голова партії «Єдиний Центр» Ігор Кріль зазначає, що вихід кількох народних депутатів із «Нашої України» на початку року та вчорашні заяви депутатів Ігоря Рибакова (БЮТ) та Юрія Бута про вихід з демократичної коаліції – абсолютно різні процеси.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН сьогодні, після проведення кіровоградської регіональної партійної конференції «Єдиного Центру».

За словами Ігоря Кріля, депутати, які згодом увійшли до лав «Єдиного Центру», вступали у демократичну коаліцію виважено і продумано.

«Нас завжди в чомусь звинувачують. Свого часу ми прийняли рішення про вихід із «Нашої України», тому що відчували, як партія втрачає точку опори. Але так легко виходити з коаліції ми не будемо», – наголосив Ігор Кріль.

Він зауважив, що Ігор Рибаков і Юрій Бут чітко пояснили свою позицію.

«Я знаю цих людей. Вони не такі вже й погані. Крім того, вони проявили політичну мужність, заявивши про невдоволення роботою їхніх лідерів», – зазначив Ігор Кріль.

За його словами, ще одних дострокових парламентських виборів країна не витримає.

«Швидше за все демократична коаліція не розвалиться, але це питання до Конституційного Суду. Наша політична сила проти проведення дострокових виборів будь-де...», – наголосив лідер «Єдиного Центру».
XS
SM
MD
LG