Доступність посилання

ТОП новини

Чи готова «Наша Україна» до іншого формату коаліції?


Київ - Доки формально існує парламентська більшість, ми ніякі переговори про нову коаліцію не вестимемо в принципі. Наша пропозиція: тимчасово перейти до ситуативної більшості, - знайомить з позицією Партії регіонів журналіста «Газети по-українськи» регіонал Тарас Чорновіл. А ще парламентарій каже, що партія готова працювати в більшості під урядом Юлії Тимошенко. Поки що. Але це буде недовго. Повне інтерв’ю під заголовком «Психологічно «Наша Україна» до іншої коаліції не готова».

«Ігор Тарасюк: «Віктор Балога відтоді, як став главою Секретаріата Президента, жодного разу не користувався нашими літаками», - так глава Державного управління справами коментує в газеті «Факти» інформацію, що ніби керівництво президентського Секретаріату використовує авіатранспорт у власних цілях.

«У відповідь на такі закиди говорити треба тільки правду - ми ж знаємо, що Балога завжди в таких випадках за все платить»... про це в газеті «Україна молода» розповідає радниця Глави держави Валентина Руденко. В інтерв’ю видання вона також розповідає – що головне для формування позитивного іміджу політика. Стаття називається «Влада – не собачий корм. Їй не потрібні піар-кампанії».

Менеджмент болгарського мет комбінату «Креміковиці» ініціює процедуру т.зв. «спеціального банкротства», аби український мільярдер Костянтин Жеваго не зміг його купити. Про це докладно розповідає газета «Діло» у матеріалі «Болгарські рейдери проти Жеваго».

Газета «Сегодня» інформує, що вже визначені 50 напівфіналістів російського аналога рейтингу «Великі українці». Про те, кого росіяни вважають поважними і авторитетними співвітчизниками розповідається у статті «Великого обиратимуть між Сталіним, Хрущовим і Ярославом Мудрим».
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG