Доступність посилання

ТОП новини

Безпрецедентні заходи безпеки запроваджують на відзначеннях 1020-ліття Хрещення


Сім тисяч міліціонерів разом зі співробітниками СБУ та Управління державної охорони спільно дбатимуть про безпеку в перебігу урочистостей з відзначення 1020-річчя Хрещення Київської Русі.

Начальник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей порівняв масштаб запланованих заходів із державним візитом до України Папи Римського Івана Павла ІІ та Президента США Джорджа Буша.

Керівник УДО повідомив, що обмеження дорожнього руху застосовуватимуться на автошляху до аеропорту «Бориспіль» та інших вулицях, де проїжджатимуть кортежі з високими гостями.

Повністю перекриватимуть рух під час урочистостей в центрі Києва.

Валерій Гелетей звернувся з проханням до мешканців будинків, розташованих на центральних вулицях – не виходити без нагальної потреби на балкони, дахи, не відкривати вікна, не проводити фото- та відеозйомку, щоб «не відволікати і не провокувати спеціальні підрозділи, котрі забезпечуватимуть заходи безпеки на маршрутах пересування гостей.

Власникам автомобілів начальник УДО порекомендував на час святкувань утриматися від поїздок у центр міста, а тим хто від'їжджає – завчасно спланувати виїзд до аеропортів та залізничних вокзалів.

Відзначення 1020-ліття Хрещення Київської Русі проходитиме у Києві 25-27 липня.

Вже у п'ятницю до України прибуває Вселенський Патріарх Варфоломій І.
XS
SM
MD
LG