Доступність посилання

ТОП новини

Президент знайомиться з ходом відновлювальних робіт у Закарпатті


Президент України Віктор Ющенко перебуває сьогодні в Закарпатській області. Глава держави приїхав, аби ознайомитися з ходом відновлювальних робіт після повені.

Президент України вже оглянув кілька об’єктів, де тривають відбудовчі роботи. Зокрема, Глава держави оглянув на річці Чорна Тиса реконструкцію берегоукріплення загальною довжиною 1 км 25 м. В. Ющенко залишився задоволеним темпами реконструкції 201-го кілометра дороги міжобласного значення «Мукачево-Рогатин», яку зруйнувало повінню. Ознайомився глава держави також з відновлювальними роботами в селі Богдан Рахівського району та в присілку Лопушанка селища міського типу Ясіня.

О 10 годині ранку Президент прибув до смт Ясіня, яке суттєво постраждало від стихійного лиха 23-27 липня. Тут Ющенко зустрівся з місцевими жителями і заклав символічну капсулу й перший камінь у відбудову зруйнованого повінню будинку. Нове житло споруджують для багатодітної родини Лофердюків, у них шестеро дітей.

У поїздці Президента супроводжують міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра, міністр охорони здоров'я Василь Князевич, а також голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші.
XS
SM
MD
LG