Доступність посилання

ТОП новини

Анастасія хоче бачити Україну цивілізованою


Анастасія з Києва
Анастасія з Києва

Насті стільки років, які і незалежній Україні. Вона має самостійний характер і цілком сформовані погляди на життя. Дівчина дуже любить Київ і хоче бачити його чистим та красивим, а Україну цивілізованою.

Де працюють твої батьки?

Мама працює у відділі кадрів Головного управління освіти, а тато – кухарем у столичному ресторані. Вони чудові люди і батьки. Я теж уже знаю, ким буду – журналістом, або телевізійною
ведучою, тому що у школі зазвичай я веду різноманітні свята та конкурси.

Що тебе найбільше хвилює?

Дуже болюча тема – діти без батьків. Хотілося б, щоб сім’ї, які мають змогу, всиновлювали дітей. Адже так страшно дивитися і навіть думати про те, що діти живуть без батьків. Аж моторошно!

Чого бажаєш собі й Україні?

Хочу здійснити свої мрії. Я хотіла б навести порядок у країні. Розпочати треба з Хрещатика. Три місяці я відпочивала поза межами Києва. Днями приїхала і, коли зайшла в підземний перехід, вкотре була вражена безладом : в підземних переходах курять, хоча є закон про заборону, повно бомжів, які недобре пахнуть і на яких страшно дивитися. Якщо мої батьки сплачують податки, то чому ці люди живуть на вулиці? Держава не виконує своїх функцій.

Я хочу, щоб гості нашої країни бачили її красу, а не смітники та безкультур’я.

Хочу, щоб Україна економічно та культурно процвітала і щоб нею керували справжні господарі, а не «завойовники», які тільки й думають, що про власні кишені. Заробітна плата у людей має бути достатньою для нормального життя, а зараз у нас дуже багато людей жебракують.

Хочу, щоб я мала гідне життя і жила в гідній країні.
XS
SM
MD
LG