Доступність посилання

ТОП новини

Ахметов розпродає свій бізнес? Де відпочивають українські туристи? (Огляд преси)


Київ – Визнання Росією незалежності Південної Осетії та Абхазії може стати прецедентом для зростання сепаратистських настроїв, у тому числі в самій РФ, цитує політолога Валерія Чалого «Газета по-українськи». Він наголошує, що Росія веде дуже складну гру, яку можна назвати «подвійними стандартами». Не визнаючи Косова, Росія визнає інші території. Якщо у ЄС, США були одні помилки, то Росія не просто зробила ті ж помилки, вона їх збільшила в рази. Всі негативні наслідки такого рішення Росією не прораховані, - наголошує пан Чалий. Заголовок статті «Медведєва «підставили» з Абхазією та Південною Осетією».

Сьогодні в Києві ховатимуть народного депутата України Михайла Сироту, який трагічно загинув в автокатастрофі. Спогади про нього і розповідь про політичне минуле розповідає газета «Факти» в рубриці «Щоб пам’ятали»

Упродовж останніх двох місяців власник групи «Систем Кепітал Менеджмент» Ренат Ахметов продав кілька своїх активів. Серед них – два пивних заводи, судоремонтний завод, сталеливарне виробництво. Чому розпродає бізнес найбагатша людина України і яка компанія стане наступним претендентом на продаж? Про це розповідає «Інвестгазета». Журналісти видання не виключають, що серед нових напрямків розвитку бізнесу Ахметова стануть хімічна промисловість або ж комунікаційний бізнес. Докладніше розповідається в статті «Рокіровка активів, або Королева та пішаки Ахметова».

А ще «Інвестгазета» розповідає, скільки заробляють на мистецтві фондові спекулянти та як грамотно вливатися в робочий процес після бурхливої відпустки.

Про те, якому відпочинку і де саме стали надавати перевагу українці, розповідає газета «Сегодня». Український турист, пише видання, став менш допитливим, вже не так прагне сидіти тижнями в автобусах, мандруючи іншими країнами, а більше став цінувати комфорт і надає перевагу пасивному відпочинку в
5-зіркових готелях.

З платіжною карткою якого банку вигідніше користуватися, мандруючи за кордоном, — про це розповідає газета «Діло». Не за всіма, як виявляється, можна забронювати номер у готелі чи взяти напрокат машину.

(Київ – Прага)
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG