Доступність посилання

ТОП новини

Павленко підписав накази про виплату грошей спортсменам-призерам


Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко підписав накази про виплату винагород спортсменам національної збірної команди України, які посіли призові місця на Іграх ХХІХ Олімпіади в Пекіні.

Юрій Павленко зазначив, що пишається українськими спортсменами, які довели всьому світу, що Україна залишається спортивної нацією.

«Ми вірили в успішний виступ наших спортсменів, тому відповідні кошти були закладені в бюджет в необхідному обсязі і жодних проблем, пов’язаних із вчасною виплатою винагород не може бути», – наголосив Павленко, про що повідомила прес-служба міністерства.

Напередодні Олімпіади урядом було збільшено розмір грошових винагород чемпіонам та призерам Олімпійських ігор – нині чемпіон отримує 700 тисяч гривень, срібний призер – 500 тисяч, а бронзовий призер – 350 тисяч гривень. Винагорода тренерам становить 50% від суми винагороди спортсмена.

Національна збірна України на літніх олімпійських іграх у Пекіні завоювала 27 нагород: 7 золотих, 5 срібних і 15 бронзових медалей.
XS
SM
MD
LG