Доступність посилання

ТОП новини

«Невідомо, скільки собак мають здохнути, щоб утворилася коаліція БЮТ і ПР» – Курпіль


Про це депутат від фракції «БЮТ» Степан Курпіль заявив в ефірі Радіо Свобода.

«Ми не бачимо коаліції з Партією регіонів. У нас досить різні принципові позиції і на геополітику, і на внутрішній розвиток держави», – додав він.

А вже депутат від фракції Партії регіонів Валерій Коновалюк в ефірі Радіо Свобода зазначив: «Я ніколи не вступлю в коаліцію з «Нашою Україною – Народною самообороною».

«У цій країні все може бути. Будь-які коаліції в Україні можливі. Але ми зараз готуємось до нових дострокових парламентських виборів, бо іншого формату коаліції у цьому парламенті немає», – заявив депутат від фракції «НУНС» Юрій Стець.

«Секретаріат Президента не хотів, щоб була спільна заява БЮТ із НУНС щодо подій в Грузії для того, щоб потім звинуватити БЮТ», – зауважив бютівець Степан Курпіль.

А нунсівець Юрій Стець сказав: «Кожна політична сила відстоює виключно свої інтереси і не більше. Немає узгодженої позиції у держави. У п’ятьох політичних сил в парламенті є своя позиція. Це чисте політиканство, це політичний популізм. Політики сьогодні не думають про державу і те, як держава виглядає ззовні».
XS
SM
MD
LG