Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: В конфлікті з зятем Тимошенко правоохоронці діяли правомірно й законно


Це підтвердила військова прокуратура, заявив міністр внутрішніх справ, перебуваючи в Одесі.

За словами Юрія Луценка, і зять Прем’єр-міністра України Шон Карр, і військовослужбовці Внутрішніх військ діяли емоційно, але їхні дії не тягнуть кримінальної відповідальності.

У другій половині червня чоловіка дочки Юлії Тимошенко Шона Карра затримали в Одесі за непокору та опір представникам правоохоронних органів, повідомили тоді в ГУ МВС в Одеській області.

За тим повідомленням, співробітники внутрішніх військ МВС затримали Карра під час свого чергування, коли той разом із дружиною Євгенією намагався проїхати мотоциклом через закриту для проїзду курортну зону, в’їзд до якої охороняла міліція.

Зі слів представника одеської міліції, коли правоохоронці відмовилися підняти шлагбаум, Карр накинувся на них із кулаками. Відтак бійцям внутрішніх військ нічого не залишалося, окрім як припинити його протиправні дії та доставити Карра у відділення міліції.

Але вже наступного дня в МВС у Києві заявили цілком протилежне – що в інциденті з зятем і донькою Юлії Тимошенко в Одесі винні військовослужбовці Внутрішніх військ. А інформацію, що зять прем’єра Шон Карр побив правоохоронців, у міністерстві тоді взагалі заперечили.
XS
SM
MD
LG