Доступність посилання

ТОП новини

Стецьків: Янукович «кине» Тимошенко


«Партія регіонів тягнутиме домовленості до 29-го дня і «кине» БЮТ. Партія регіонів – це є татари. Але Юлія Володимирівна розумна жінка, яка не дасть себе «розвести». Її «кинуть» у разі, якщо вона піде на домовленості з Партією регіонів», – заявив в ефірі Радіо Свободи депутат від фракції НУНС Тарас Стецьків.

«Якщо БЮТ буде з «регіоналами», то Юлія Тимошенко не буде президентом», – додав він.

Тим часом депутат від фракції БЮТ Святослав Олійник вважає: «Коаліція завтра помре. Вона й так фактично не існує. Нова коаліція може бути у форматі «БЮТ і Партія регіонів» або коаліція у форматі Блоку Литвина, НУНС та Партії регіонів. Інших варіантів нема».

Тарас Стецьків продовжив: «Уже не можна відкликати заяву НУНС про вихід із коаліції. Такого шансу немає в природі».

«Через домовленості БЮТ і Партії регіонів тактично БЮТ виграє, а стратегічно – програє», – додав він.

Зі свого боку Святослав Олійник звернув увагу: «Ми нічого не знаємо про переговори з Блоком Литвина. Треба відрізняти консультації на рівні керівників фракцій із консультаціями «підкилимними».

«Якщо БЮТ буде в коаліції, то Юлія Тимошенко буде прем’єром, а якщо БЮТ не буде в коаліції, то ні», – додав він.

Голова фракції « Блок Литвина» Олег Зарубінський при цьому зауважив: «Уже не тільки де-факто, але й де-юре не існує коаліції, бо 13 числа сплив 10-денний термін. Я думаю, що (Голова Верховної Ради Арсеній) Яценюк оголосить про припинення роботи коаліції».
XS
SM
MD
LG