Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Литвин: БЮТ і «регіони» домовилися про спільні дії ще влітку, а зараз влаштовують помсту Президентові


«Домовленості між БЮТ і Партією регіонів були щільно проведені під час літа, а можливо, ще й раніше. Бо з 2 вересня вони почали синхронно приймати рішення, які, на мій погляд, можна розцінювати як акти помсти», – заявив лідер фракції Блоку Литвина, колишній Голова Верховної Ради України, екс-голова Адміністрації Президента за Леоніда Кучми у спільному проекті Радіо Свобода та Нашого Радіо «Дійова особа» в суботу ввечері.

«Це акти помсти (Президентові Віктору) Ющенкові з боку (Прем’єр-міністра й лідера блоку свого імені Юлії) Тимошенко через те, що вона втратила можливість з ним найти спільну мову. А Партія регіонів вже вичерпала ліміт терпіння на продовження переговорів з приводу можливої нової конфігурації в парламенті і з приводу повернення до виконавчої влади представників цієї політичної сили», – вважає Володимир Литвин.

При цьому він додав, що Блок Юлії Тимошенко і Партія регіонів «вміло спровокували» блок «Наша Україна» на вихід з коаліції, щоб продемонструвати, що провина за розвал демократичної коаліції лежить власне на «Нашій Україні». «За таких обставин реакція блоку «Наша Україна»не могла бути іншою», – сказав Литвин.

Відтак, вважає він, відновити демократичну коаліцію за участі БЮТ і НУНС уже неможливо.
XS
SM
MD
LG