Доступність посилання

ТОП новини

«Демократичну коаліцію не відновити, але надія є» – Яценюк


«Я є прихильником демократичної ідеї і демократичної коаліції. Але ця коаліція втрачених надій. Було все – свій Президент, свій Прем’єр-міністр, свій Голова Верховної Ради, своя більшість. Зараз мінімальні шанси відновлення коаліції. Але надія є. Треба чітко домовитись, хто за що відповідає. Треба прибрати політичні амбіції, тоді буде можливим відтворення демократичної коаліції», – заявив в ефірі Радіо Свобода Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк

«Якщо не буде коаліції, мусять відбутися перевибори. І я не бачу в цьому трагедії. Я не скажу, що це та чи інша пігулка, яка вилікує український політикум. Але це нормальний демократичний інтерес», - зазначив Яценюк.

«Після синхронних голосувань між «Партією регіонів» і «БЮТ» виграв виборець Партії регіонів, а не виборець Юлії Тимошенко. 2 вересня у всі були у стані ейфорії, всі думали, що утвориться коаліція і все зміниться. Але я ще тоді казав, що пройде декілька днів і це весілля завершиться, не почавшись. Такі союзи не можуть бути тривалі. Для мене, як простого виборця, виникає питання, для чого це було робити?», – зазначив Арсеній Яценюк.
XS
SM
MD
LG