Доступність посилання

ТОП новини

УНП і «Свобода» можуть разом піти на можливі позачергові виборах


Українська народна партія і партія «Всеукраїнське об’єднання «Свобода» обговорюють можливість спільної участі в можливих позачергових виборах Верховної Ради.

Про це на прес-конференції повідомив лідер УНП, народний депутат Юрій Костенко (фракція Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона»).

«Я вже зустрічався з (лідером «Свободи» Олегом) Тягнибоком на предмет створення блоку УНП й «Свободи», – сказав Костенко. За його словами, офіційної відповіді від Тягнибока він ще не отримав.

При цьому Юрій Костенко наголосив, що послідовно виступає за створення єдиної правої політичної сили, що буде проводити політику захисту національних інтересів.

Костенко зазначив, що така партія умовно може називатися «партією Ющенка».

«Треба створити свого роду такий народний фронт на чолі з політикою Президента», - сказав він.

При цьому Юрій Костенко висловив сумнів у тому, що партія «Народний Союз «Наша Україна» зуміє згуртувати праві партії на своєму з’їзді 25 жовтня.

********
22 вересня депутат лідер Української народної партії Юрій Костенко (фракція НУНС) заявив, що вважає безперспективною роботу над створенням нової пропрезидентської політичної партії напередодні можливої передвиборної кампанії.

Партія «Народний Союз «Наша Україна» закликає партії й окремих політиків об’єднатися в єдину національно-демократичну силу.

Лідер НСНУ В’ячеслав Кириленко сподівається, що саме з’їзд його партії зможе спричинити об’єднання патріотичних сил.
XS
SM
MD
LG