Доступність посилання

ТОП новини

Спікер, прем’єр і голови фракцій зустрінуться в Раді


Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк має намір провести зустріч із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко й лідерами парламентських фракцій сьогодні у Верховній Раді.

«Я розмовляв із прем'єр-міністром... Вона звернулася із проханням зустрітися з керівниками фракцій, і така зустріч запланована на 12 годину дня», – сказав Яценюк.

За його словами, він очікує обговорити законопроект щодо подолання наслідків економічної кризи, схвалений сьогодні Кабміном.

«Я очікую прем'єр-міністра в стінах парламенту. У нас буде предметна дискусія, тому що цього законопроекту ніхто не бачив», – зазначив Яценюк.

Після ознайомлення лідерів фракцій із цим законопроектом спікер має намір негайно доручити головам профільних комітетів розглянути його.

Верховна Рада, роботу якої тимчасово відновив Президент, за останні два дні не змогла ухвалити жодного документа. Лідери фракцій не можуть погодити порядок денний. БЮТ блокував трибуну і президію парламенту, вимагаючи першочергового ухвалення антикризових законів, а не тих, що стосуються проведення дострокових виборів.

XS
SM
MD
LG