Доступність посилання

ТОП новини

На посаду мера Рівного претендують 24 кандидати


Територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації лише двом кандидатам, які неправильно оформили документи. Наймолодшому кандидату на посаду мера 22 роки, найстаршому – 62.

Однак, як повідомили в міській ТВК, вибори міського голови під загрозою зриву, оскільки ще не надійшли кошти з держбюджету на проведення виборчої кампанії. Згідно з розрахунками Центрвиборчкому, на це потрібно 1 млн. 156 тисяч гривень.

Поки що члени ТВК працюють на громадських засадах, вони приносять з дому необхідні для роботи канцелярське приладдя, а також використовують технічні засоби, які надають самі кандидати на посаду мера.

Через відсутність коштів, досі не сформували і дільничні виборчі комісії. Бажання працювати в них виявили лише кілька представників кандидатів. З приводу відсутності коштів міська територіальна виборча комісія підготувала відповідне звернення до Центрвиборчкому.

Тим часом кандидати активно виступають у місцевих ЗМІ, проводять зустрічі з виборцями.

За прогнозами місцевих аналітиків, вибори міського голови Рівного проходитимуть у жорсткій боротьбі, з використанням широкого арсеналу пропагандистських засобів.
XS
SM
MD
LG