Доступність посилання

ТОП новини

Україна віддана демократичним принципам – посол України у США


Посол України в США Олег Шамшур у листі до американського видання «New-York Times» запевняє, що позачергові вибори до Верховної Ради підтверджують відданість України демократичним принципам.

«Ми віддані демократичним процедурам – їм немає альтернативи у тому демократичному суспільстві, яке ми будуємо. Позачергові вибори парламенту, які своїм Указом оголосив Президент України, саме і є чіткою демонстрацією відданості Глави держави демократичним цінностям», – наводить слова посла Олега Шамшура прес-служба глави держави.

Автор переконаний, що «частка критики, адресована Україні останнім часом, не відповідає її реальним досягненням у багатьох сферах, які визначають Україну як сучасну динамічну державу».

За словами українського дипломата, ситуація в Україні не є ані загрозливою, ані катастрофічною, як її деколи намагаються змалювати заангажовані експерти. За його словами, не хотілося б, щоби читачі американського видання вважали, що Україну справді охопив хаос.

«Молода демократична Україна продовжує розбудову своїх державних інститутів. Ми маємо створити ефективну систему державного управління, якщо хочемо уникнути повернення до сірої зони радянського минулого», – зазначив посол України в США Олег Шамшур у листі до американського видання «New-York Times».
XS
SM
MD
LG