Доступність посилання

ТОП новини

Балога: За відтворення демкоаліції ніхто не дасть і ламаного гроша


Голова Секретаріату Президента Віктор Балога вважає малоймовірним створення коаліції між Блоком Юлії Тимошенко й блоком «Наша Україна – Народна Самооборона».

«За відтворення демократичної коаліції в колишньому вигляді сьогодні, в умовах фінансової кризи, ніхто не дасть і ламаного гроша», – цитує слова Балоги прес-служба Президента.

Керівник Секретаріату називає блефом заяви прем'єра Юлії Тимошенко й зазначає, що її заклики про відтворення коаліції адресовані не Президентові й НУНС, а Партії регіонів і Блоку Литвина.

На думку Балоги, «прем'єр явно хоче загребти жар чужими руками: створивши неокоаліцію, вона зберігає під собою головне крісло в урядовому будинку й одночасно запрошує Віктора Януковича й Володимира Литвина у свою компанію як співвинуватців в економічному й фінансовому провалі. Однак потрібно чітко розуміти, що коаліція, заснована не на принципах, а на посадах, недієздатна апріорі».

Вчора Юлія Тимошенко закликала Віктора Ющенка й НУНС відтворити коаліцію БЮТ-НУНС, а Блок Литвина – приєднатися до такої парламентської більшості.

За словами прем’єра, її політична сила має намір розпочати переговори щодо створення коаліції з усіма фракціями, якщо до 1 грудня не буде створена коаліція БЮТ – НУНС – Блок Литвина.

XS
SM
MD
LG