Доступність посилання

ТОП новини

Кириленка влаштовує лише співпраця на рівних


Лідер партії «Народний Союз Наша Україна» В’ячеслав Кириленко наголошує, що НСНУ «може співпрацювати лише на рівних і лише з тими силами, які підтримують або принаймні розуміють наші ідеологічні принципи», але такого розуміння ми не бачимо серед ключових парламентських гравців», «тому нам з ними не по дорозі».

Як повідомляє офіційне Інтернет-представництво «Нашої України», про це він сказав сьогодні у виступі на з’їзді партії, що проходить у Києві.

Він наголосив, що за минулі півтора роки можна було б досягти більшого, «якби не глуха протидія, а потім – і пряма зрада з боку партнерів по коаліції».

За словами В. Кириленка, «змагаючись за прихильність Кремля, багато урядовців та депутатів готові пожертвувати національними інтересами України заради збереження і примноження власної влади».

Як сказав лідер партії, «багато хто хоче впрягти «Нашу Україну» у свого воза і на наших спинах здобути чи втримати владу, не змінюючи при цьому згубної суті постколоніальної, провінційної, популістської політики», але це – «марна справа».

«Ми не можемо об’єднуватися з регіоналами й комуністами, бо ці сили мають цінності й цілі, діаметрально протилежні нашим, бо їхня мета – повернути Україну до стану московської провінції», – зазначив В. Кириленко і додав: «Наші ж колишні партнери з БЮТ використали нашу відданість національній ідеї і волю до системних реформ виключно для захоплення влади. І тому між нами категорично не вистачає довіри».

На з’їзді пристуній президент Віктор Ющенко.
XS
SM
MD
LG