Доступність посилання

ТОП новини

Партiя регiонiв вимагає цього тижня заслухати звiт уряду та Нацбанку


Фракція Партії регіонів виступає за звіт Кабінету Міністрів і Національного банку в парламенті щодо фінансово-економічної ситуації на цьому пленарному тижні.

На засіданні погоджувальної ради перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив: «Ми минулого тижня домовлялися, що заслухаємо в парламенті звіт уряду і звіт Національного банку. Ми вважаємо, що в ситуації, яка склалася в державі, особливо у фінансовій сфері, 2/3 провини лежить на уряді і 1/3 – на Національному банку. Тому ми пропонуємо заслухати їхній звіт спільно».

За словами депутата, Кабмін досі не вніс до парламенту остаточний проект державного бюджету на 2009 рік, а також проект програми соціально-економічного розвитку на майбутній рік.

Регіонали вважають, що проект бюджету має містити антикризові заходи, а програма соціально-економічного розвитку мусить мати характер антикризового пакета.

Раніше прем'єр Юлія Тимошенко закликала Національний банк і комерційні банки до співпраці з Кабінетом Міністрів зі стабілізації фінансового сектору.

XS
SM
MD
LG