Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко має піти у відставку – Тимошенко


Прем'єр Юлія Тимошенко закликала Президента Віктора Ющенка подати у відставку через девальвацію гривні. Про це вона заявила в ефірі програми «Шустер-Live».

За її словами, в умовах нинішньої кризи був політичний план, який складався з двох частин: політичної і спроби заробити. План полягав у тому, вважає Прем'єр, щоб довести країну до дефолту, ввести пряме президентське правління через введення надзвичайного стану.

Тимошенко сказала, що не допустить цього, поки «я живу, дихаю і буду при владі, хоч фактично і в опозиції до них, красивих і гарних»..
«Президент країни, який сьогодні працює, щоб було чим гірше, тим краще, і заробляє на біді людей, має піти у відставку завтра, разом з головою Нацбанку», – заявила Прем’єр.

Тимошенко також заявила, що погодиться піти у відставку, якщо в парламенті виникне коаліція, щоа висуне нового Прем’єра.
Тимошенко нагадала, що пропонувала утворити коаліцію всіх парламентських сил. «Але прийшли тільки «Наша Україна», яка не залежить від президента, блок Литвина і комуністи».

XS
SM
MD
LG