Доступність посилання

ТОП новини

Бондар: Дніпропетровськ не поступиться правом на проведення Євро-2012


Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар заявив, що Дніпропетровськ не збирається поступатись правом на проведення Євро-2012.

«Я переконаний, що Дніпропетровщина не втратить право на проведення «Євро-2012», – зазначив Бондар.

За його словами, наразі Дніпропетровська область є найбільше підготовленим регіоном до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, і єдиним невирішеним питанням є реконструкція міжнародного аеропорту.

«Я сподіваюся, що до березня 2009 року будуть вирішені всі питання, що виникли сьогодні з Дніпропетровським аеропортом», – відзначив Бондар.

Він запевнив, що вже на початку нового року в області продовжать розвивати внутрішню інфраструктуру – облаштовувати дороги, а за два роки – добудують метро.

«Я певен, що ніяких збоїв щодо проведення чемпіонату «Євро-2012» у Дніпропетровську не буде», – сказав голова ОДА.

Президент Віктор Ющенко напередодні заявив, що кількість міст, які прийматимуть чемпіонат 2012 року може зменшитись. Глава держави запропонував тим містам, які не встигають із підготовкою, відмовитися від Євро-2012.

А президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив, що для УЄФА «не буде трагедії», якщо Україна до проведення Євро-2012 підготує два міста – Київ і ще один з обласних центрів, що буде готовий краще за інші.

Містами, що прийматимуть матчі фінальної частини Євро-2012, попередньо визначили Київ, Львів, Донецьк і Дніпропетровськ. Одеса і Харків – у резерві.
XS
SM
MD
LG