Доступність посилання

ТОП новини

Прогнози та новорічні привітання від людей різних професій і молоді


Київ – Чи задавались ви коли-небудь питанням, що спільного у спорті та у новорічних святкуваннях? Відповідаємо: вони обидва об’єднують. Олімпіада у Китаї минулого року так само згуртувала навколо себе кардинально протилежних людей, як це зробив Новий рік. І немає значення, чи це люди різних професій, чи протилежних політичних переконань, чи їхні релігійні погляди не співпадають – вони усі збираються за новорічним столом та обмінюються подарунками і приємними словами.

На Новий рік не існує лікарів, юристів чи бухгалтерів, є люди, наповнені позитивними емоціями. Вони пригадують рік минулий та роблять резолюції на наступний.

Так як зробила вчителька Наталія:

«Щоб найкраще минуле було найгіршим майбутнім. Які б подарунки не приносила доля людині, вона повинна це розуміти як дар із неба. Я б хотіла отримати наступного року стабільність. Мені оце «ні так, ні сяк» набридає. Тому я бажаю усім людям у наступному році стабільності у всьому».

Чого від Нового року очікує молодь та дітлахи

Менш серйозні, але не менш філософські побажання у студентів. Нинішні свята молодь відзначає найвеселіше: вони обов’язково відвідують друзів, веселяться навколо центральної у місті (чи в селищі) ялинки, обмінюються подарунками та не забувають про новорічні розіграші. Чого хлопці та дівчата бажають своїм близьким:

– Збагачуйте демографічний стан України, кохаймося, бо ми того варті.

– Терпіння, сили і терпіння.

– Щоб усі посміхалися і були щасливі.

– Щоб була гармонія у нашій країні.

– Щоб досягали усіх поставлених завдань та йшли до своєї мети!


Не залишились без подарунків від Діда Мороза і дітлахи. Яким вони бачать рік наступний?

– Я чекаю, що до мене прийде Бог у цьому році, щоб все буде добре у цьому році, щоб всі були щасливі.

– Хочу, щоб були подарунки, щастя та багато друзів.

– Також щоб якийсь подарунок, щоб приємно було.

– Ще одну сестричку.

– Здоров’я, щастя та багатства.


Професія без вихідних – міліціонер.

Хто у новорічні свята не має спокою, як кажуть у народі, завжди на посту? – це українська міліція. На відміну від інших професій, для правоохоронців починається гарячий період. У новорічні дні вони повинні бути у кілька разів пильнішими.

Побажання шле керівник карного розшуку, опер Василь:

«Бережіть себе, будьте завжди обачними. Менше різних бід, потраплянь у різні історії. Щоб у вас все було, і за це нічого вам не було!»

Із Новим роком, бабусю!

Січень – місяць чарівний. В цей час кожному з нас кортить зробити щось приємне: чи то посміхнутись незнайомцю, чи надіслати комусь вітальну смс, або ж запросити до себе гостей. Хто найбільше потребує уваги, так це люди літнього віку. Нагадайте бабусі та дідусеві про себе – зробите хорошу справу!

Слухач Радіо Свобода, дід Василь зателефонував до київського офісу з новорічними привітаннями:

«Дорогі, вітаю вас із Новим роком, із новим щастям! Доброго здоров’я вам! Хай у 2009 році буде все найкраще! У мене народився такий гарний бик. Хай Бик і вам принесе щастя, здоров’я та благоустрій!»

Астрологи обіцяють, що рік Земного Бика принесе усім нам спокій та плідну працю. А ще – море солодощів, тому що бик – ласун. Любіть один одного, говоріть приємні слова і усміхайтеся!

(Київ – Прага)

  • Зображення 16x9

    Ярина Матвійчук

    Приєдналася до команди «Голосу Америки» у 2014 році. Перед тим працювала в американському журналі National Geographic та на Радіо Свобода ведучою та редактором програми «Ранкова Свобода». У Києві волонтерила на «Радіо Марія» та в кіностудії Cinema House Group, у Гавані доглядала за хворими українськими дітьми в рамках проєкту «Україна – Куба». Розповідає, що любить книжки і поважає добре почуття гумору. Рецептом свого життя називає «Похвалу глупоті» Е. Роттердамського. Мріє покататися на всіх видах транспорту та спробувати їжу різних народів світу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG