Доступність посилання

ТОП новини

«Нафтогаз України» привітав «Газпром» із Різдвом


Текст привітання Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» до російського ВАТ «Газпром» з прийдешнім Різдвом Христовим розповсюдив у понеділок прес-центр української компанії.

«У сучасному світі нафтогазова галузь грає провідну роль в динамічному розвитку суспільства будь-якої держави. Нафтовики і газівники по праву можуть пишатися тим, що саме від їхньої важкої, але престижної роботи багато в чому залежить енергетична безпека всього людства», – наголошується в поздоровленні.

Колектив НАК «Нафтогаз України» побажав колективу ВАТ «Газпром» успіхів у справах, творчого натхнення і міцного здоров’я.

«Будьте завжди сповнені оптимізму попри сьогоднішні негаразди! Зичимо вашим сім’ям і друзям процвітання і благополуччя, радості й добра, взаємної поваги і впевненості в завтрашньому дні! Хай рік, що наступив, буде щедрим на любов у ваших серцях, додасть мудрості в повсякденних справах», – мовиться в привітанні.

Текст привітання підписав голова правління НАК «Нафтогаз України» Олег Дубина, а також заступники голови правління і члени правління.

XS
SM
MD
LG