Доступність посилання

ТОП новини

Брати Клички рвуться до бою


Легендарні брати Клички мріють про абсолютну гегемонію в надважкому дивізіоні.
Легендарні брати Клички мріють про абсолютну гегемонію в надважкому дивізіоні.

Київ – Володимир Кличко обіцяє показати британцеві Девіду Хею, «де раки зимують». Тоді як Віталій мріє вполювати росіянина Валуєва, щоб остаточно поділити між братами королівський трон у надважкому дивізіоні професійного боксу.

Поєдинок Володимира Кличка з зухвалим британцем Хеєм – справа майже вирішена.

Молодший із братів упевнений, що за скандальний колаж із закривавленою головою українського чемпіона нахабу конче необхідно покарати. Справу в довгу шухляду Володя не відкладає і планує втілити свої наміри в життя вже на початку літа.

Один із найочікуваніших у світі боксу матчів має відбутися 20 червня на лондонському стадіоні «Стемфорд Брідж». Де, між іншим, грає футбольний клуб «Челсі», що належить Романові Абрамовичу.

Перемогти Валуєва!

Втім, ні для кого не секрет, що брати продовжують мріяти про абсолютну гегемонію в надважкому дивізіоні. А значить, на шляху до втілення української мрії в життя Чемпіон Всесвітньої Боксерської асоціації Ніколай Валуєв. Росіянин не проти, от тільки на заваді поєдинкові залишається Дон Кінґ.

Одіозний промоутер Валуєва переконаний, що в поєдинку з будь-яким із Кличків його підопічний напевно втратить чемпіонський титул. І в якості своєрідної страховки вимагає відсоток від кожного наступного поєдинку Віталія та Володимира. Одначе, попри неприйнятні умови, старший із братів не сумнівається, що поєдинок із Валуєвим за чемпіонський пояс WBА – лише справа часу.

Віталій Кличко говорить, що «ми звикли ставити перед собою амбітні завдання. І звикли їх втілювати в життя. Ви бачите тут основні пояси усіх чемпіонських організацій. Лише один пояс тут відсутній. Він належить Миколі Валуєву. Я думаю, це справа часу, коли на цьому столі в руках братів Кличків будуть абсолютно всі чемпіонські пояси».

Саме Віталієві Кличку і розпочинати рік. Вже 21 березня у Штуттґарті українець у поєдинку з кубинцем Гомесом відстоюватиме власний чемпіонський титул WBС.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG