Доступність посилання

ТОП новини

Президент США та прем’єр Великої Британії вірять в оздоровлення економіки


Барак Обама, виступаючи у Білому після зустрічі з британським прем’єр-міністром Ґордоном Брауном, заявив, що упевнений в успіхові плану, який розробила його адміністрація, маючи на меті допомогти банкам із так званими «поганими» активами.

«Ми самі вирили для себе глибоку яму. Було ухвалено безліч невірних рішень. Зараз ми розчищаємо ці завали. На цьому шляху на нас чекає немало праці, але, врешті-решт, ми впораємося з цим безладом. Ми відбудуємо економіку, ми досягнемо ще більшого, ніж раніше, розквіту, більшої єдності і будемо більше захищені від системних ризиків, засвоївши ці уроки», – заявив Барак Обама.

Британський прем’єр Ґордон Браун, зі свого боку, наголосив: «Протягом найближчих кількох місяців всі країни світу зможуть узяти участь в розробці глобального «Нового курсу» – у виправленні та розчищенні банкової системи. Всі країни світу зможуть разом домовитися про збільшення своєї присутності в економіці, яка необхідна для відновлення впевненості і для того, щоб дати людям працю і забезпечити в майбутньому зростання і розквіт».
XS
SM
MD
LG